13 oktober 2018 jubileumconcert 60 jaar Con Brio

Het programma bevat liederen uit 60 jaar Con Brio en vandaar uit gaan we over op de Zuid-Amerikaanse tour met als hoogtepunt de uitvoering van de Misa Criolla in een bewerking van dirigent Nick Moritz. Samen met solist Tobias Klomp, het bandonéonkwartet (onder aanvoering van Jacqueline Edeling) en Miriam Versteegen aan de piano zal het een prachtig "feestje" gaan worden.

De solist Tobias Klomp, studeert thans in Hannover. 10 Jaar geleden zong hij als jongenssopraan het Pie Jesu tijdens een concert van het Ettens Mannenkoor.

Het kleinkoor samengesteld uit leden uit het grote koor zingt het prachtige Tota Pulchra Es van Duruflé en Sique een 4 stemmig lied met begeleiding van piano.

Verder onder meer op het programma; 

Het lied van Isabella, I will follow Him, Come, dark-eyed sleep, Hoonte, It don't mean a thing.

Na de pauze zal het bandonéonkwartet een intermezzo verzorgen en het koor zingt onder meer Mas Que Nada, dit zal u ongetwijfeld bekend in de oren klinken.

Het jubileumconcert vindt plaats in de St. Martinuskerk te Etten. Aanvang 20.00 uur. De kerk gaat open om 19.15 uur. 

 

 

 

Kermisviering zaterdag 22 september

Traditiegetrouw al vele jaren werkt Con Brio mee aan de kermisviering in ons dorp Etten. Samen met de harmonie en het kerkkoor verzorgen we de muzikale invulling.

Op het programma dit jaar onder meer de Missa Brevis van Jacob de Haan, The Exodus Song en The day you sang this song.

De dirigent is Gerjo Seesing.