Fiësta Con Brio

Ons jubileumjaar loopt ten einde. We kunnen terugkijken op een geslaagd jaar. Gestart zijn we op zondag 28 januari met een jubileumviering in de St. Martinuskerk met aansluitend een besloten feestje waar diverse jubilarissen gehuldigd werden.

In het weekend van 6 en 7 april hadden we ons bevriende Frauenchor Niedererbach op bezoek. Al vanaf 1970 kennen we elkaar en we gaan om de 5 jaar bij elkaar op bezoek. Op de zaterdagavond hebben we samen gemusiceerd en de avond afgesloten met een afterparty.

Ons hoogtepunt was het jubileumconcert op zaterdag 13 oktober; Fiësta Con Brio 60 met na de pauze de uitvoering van de Misa Criolla in een bewerking voor vrouwenkoor door dirigent Nick Moritz.

Met medewerking van solist Tobias Klomp, Jacqueline Edeling op de bandoneón, Michel Grens, percussie, Elliot Muusses op gitaar, Boris Franz op de contrabas en onze eigen pianist Miriam Versteegen op de piano.

Algehele leiding lag in handen van onze dirigent Nick Moritz.

We sluiten het jaar af met 2 kerstoptredens, te weten op 24 december tijdens de gezinsviering en op 28 december laten we nog van ons horen bij de ijsbaan op het dorpsplein in Etten.

 

 

 

Zingen met plezier en samen streven naar kwaliteit. Dat is vrouwenkoor Con Brio. Aan de ene kant ongewoon gedreven en leergierig, aan de andere kant gewoon gezellig en sociaal.

 

 

Vrouwenkoor Con Brio viert dit jaar haar 60 jarig jubileum. Op zondag 28 januari jl openden we ons feestelijke jaar met een jubileumviering in de St. Martinuskerk. Na afloop werden tijdens een gezellig samenzijn bij zaal Köster de jubilarissen gehuldigd. Van links naar rechts: Addy Rexwinkel, Carla Aaldering en Lucy Nijman, allen 12 1/2 jaar lid en Loes Bus 40 jaar lid.

 

 

De ere-leden van het eerste/tweede uur. Staand van links naar rechts; Nanny Wentink, Anny van der Heijden, Janny Leijzer. Zittend van links naar rechts; Riky Menke en Riet Mulder.