Vrouwenkoor Con Brio

Zingen met plezier en samen streven naar kwaliteit. Dat is vrouwenkoor Con Brio. Aan de ene kant ongewoon gedreven en leergierig, aan de andere kant gewoon gezellig en sociaal. Geen drempels of spatjes, wel goed oefenen en elkaar steunen. Samen met een professionele dirigent en pianist timmert het koor fris en vrolijk aan de weg.

Uitdagend en aansprekend

Woensdag wordt er samen gezongen. Eigentijdse muziek van popartiesten of moderne componisten, maar ook toppers uit de klassieke hoek. Het repertoire is breed, uitdagend en aansprekend. Nieuwe noten kunnen thuis al worden voorbereid en zo kom je op repetities al snel aan lekker zingen en goed afwerken toe.

Energie

Uitdagingen zoekt Con Brio niet alleen in het repertoire. Ook uit bijzondere projecten wordt energie gehaald. Zoals het geslaagde 'Piece of cake' evenement bij Kasteel Wisch, de samenwerking met het Ettens Mannenkoor in de Carmina Burana en een spannend kerstproject 2016 in Etten. In 2018 hebben we de Missa Criola uitgevoerd. Zo nu en dan brengt een concertreis het koor wat verder buiten de grenzen.

Passie

Vrouwenkoor Con Brio is opgericht  op 13 januari 1958. Con Brio betekent letterlijk ‘met vuur’ en dat vuur straalt het koor zeker ook uit in haar optreden.

Con Brio zingt onder leiding van dirigent Nick Moritz en wordt aan de piano begeleid door Julian Simmes. Con Brio oefent op de woensdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in de Oude Kerk te Etten.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@conbrio-etten.nl